דסמופרסין 0.2 מג שלטבע

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

08/08/2015 | 21:56 | מאת: אמא

שלום, בני בן ה10 החל בטיפול תרופתי במינרין מלט לפני כ3 שבועות ולא חל שיפור- מרטיב כל לילה. כעת עבר למינון גבוה יותר של דסמופרסין טבע 0.2 מג, טבליות. בעלון של התרופה רשום שיש לבלוע את הטבלית. ובקריאה ברשת אני רואה שגם את הכדור הזה נוטלים במציצה מתחת ללשון. כיצד נכון יותר לקחת את הטבלית? ותוך כמה זמן ניתן לראות שיפור/שינוי? תודה מראש על תגובתם.

עדיף לקחת את כדור המציצה הקודם של 120 תכשיר זה עם הנחיות נכונות יעיל. פרופ פומרנץ 0528220398

מנהל פורום הרטבת לילה