קקי בזמו השינה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

18/07/2015 | 14:11 | מאת: עומר

שלום, בני בן השלוש מאז הלידה עושה קקי בזמן השינה. היום הוא כבר כמה חודשים גמול יום אבל עדיין ישן עם חיתול צהריים ולילה. לרוב הוא קם עם חיתול בלי פיפי אבל עם קקי.. גם בימים בהם הוא עושה בסיר לפני השינה הוא עדיין קם עם חיתול מלא. הקקי בחיתול לרוב יותר נוזלי אבל לא שלשול. באופן כללי יש לילד הרבה יציאות. אני מספר זאת לאנשים וכולם נורא מופתעים לשמוע שהוא קם עם חיתול מלא. הקקי גם לא מפריע לו.. הוא לא בוכה בלילה ולא מבקש להוריד את החיתול. אנחנו רוצים להתקדם לגמילת לילה אבל נורא חוששים. האם זו תופעה ידועה? כיצד אפשר לטפל בה?

במידה ועולה במשקל מתפתח נשללו בעיות מעי. ניתן להמתין. במידה ויציאה תקינה לא צרים לבצע בדיקות נוספות בחודשים הקובים בהמשך כן. ניתן לשנות דיאטה בשלב א על ידי תזמון פרות יבשים. פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה