בני בן ה- 4.8 מרטיב בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

29/03/2015 | 18:52 | מאת: מרטיבה בלילה

שלום, מאז כחצי שנה הוצאנו את החיתול לבן שלי בלילות אך למרות שהוא בן 4.8 עדיין לא נגמל. הוא עושה פיפי ממש לפני השינה ובעלי לוקח אותו בסביבות 12 בלילה שוב לשירותים. הוא מרטיב בדרך כלל ב- 5 לפנות בוקר, הוא מחליף את הפיג'מה לבד ואז בא אלינו להודיע לנו. יש מקרים בודדים שלא מתעורר למרות שהרטיב במיטה ויש גם מקרים בודדים אחרים שלא מרטיב בכלל. האם זה דורש טיפול? האם יש לפנות למומחה? איך אנחנו יכולים לעזור לו להיגמל? תודה.

29/03/2015 | 18:59 | מאת: מרטיבה בלילה

שכחתי לציין שהגמילה ביום הייתה מאוד ארוכה ורק בגיל 3+

בגיל זה ניתן להתחיל בטיפול להרטבת לילה. לפני טיפול רצוי לברר את הגורם. הבירור פשוט ולא פולשני. בכבוד רב פרופ פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה