הרטבת לילה פתאומית

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

08/03/2015 | 05:39 | מאת: רן

אהלן. אני חייל קרבי בן 19, היום בלילה ישנתי כרגיל בבסיס ולפתע התעוררתי באמצע בלילה כשגיליתי שרטוב לי במיטה ולמרבה ההפתעה גיליתי שברח לי שתן במהלך השינה, רציתי לדעת למה זה קרה? חשוב לציין שבמהלך כל חיי זה פעם ראשונה שזה קורה לי ואני זוכר גם שחלמתי חלום שפגשתי חבר עבר שהתרגשתי מהעניין וגם שבחלום הייתי מאוד צמא ושתיתי מים מספר פעמים בחלום.

ארוע בודד חסר חשיבות עיפות ניכרת. שלפוחית רגיזה. שתיה מרובה לפני שינה. מנגנון יקיצה שדוכא. בשלב זה לא צריך לבצע בדיקות כולל שלפוחית שתן

מנהל פורום הרטבת לילה