ילדה בת 4.5 מרטיבה המון בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

25/02/2015 | 13:41 | מאת: ליבי

לפני חצי שנה נולדה אחות קטנה. לגדולה היתה רגרסיה מסוימת ביום שחלפה די מהר, אבל בלילה עברנו מכמעט גמולה לממלאת את החיתול כל כך שלפעמים זה דולף. כלומר לא סתם בורח - יוצאות כמויות ממש גדולות. אין אף בוקר עם חיתול יבש, או רק מעט רטוב. גם ביום הרבה פעמים לא רוצה ללכת לשירותים עד שממש כמעט בורח, ואם משכנעים אותה (מי ראשון בשירותים למשל...) אז יוצא לא מעט. היא לא תאמר שיש לה פיפי אלא אם כמעט בורח. בעצת רופא המשפחה אנחנו לא לוחצים, רק מנסים לשכנע ללכת לשירותים לפני ואחרי השינה. מציעים לה ללכת גם בלילה אם היא ערה- היא לא רוצה. מה אפשר לעשות, ומתי?

בגיל זה הרטבת לילה היא לא ממצא חריג ממליץ לבדוק למה יש מתן שתן בנפחים גדולים את הבירור ניתן לבצע על ידי רופא הילדים. בכבוד רב פרופ פומרנץ 098621860 0508811867

מנהל פורום הרטבת לילה