מינירין

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

09/02/2015 | 16:35 | מאת: מוטי

שלום, בתי בת 5 התחילה טיפול תרופתי MINIRIN MELT 120 עקב הרטבה מתי התרופה משפיעה ? ההמלצות שקיבלתי מהאורולוג הינם כדור אחד לפני שינה , במידה ויש עדיין הרטבה לעבור לשני כדורים אחרי שבוע. האם זה המינון ?

יש להקפיד אחר ההוראות של הרופא אחרת לא מגיב למתן תרופה ואו לא ניתן להפסיק את התרופה מגיבים למינרין במידי. תוך יום יומים. המינרין מטפל ביצור שתן במידה ובעיה בשלפוחית (שנשללה ) לא יעזור המינרין להקפיד על הנחיות הרופא. פרופ פומרנץ 097454684

מנהל פורום הרטבת לילה