הרטבת לילה מבוגרים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

08/02/2015 | 16:56 | מאת: יהודית

אני בת 34 סובלת מהרטבת לילה מאז שאני זוכרת את עצמי. מגיל 9 התחלתי לטפל בכדורים , טיפות, פעמונית ועוד. ך לצערי ללא הועיל. ישנן תקופות ל הפוגה ומספר פעמים חשבתי כי הבעיה הזו מאחורי, אך בסופו של דבר זה חוזר. השכיחות אינה קבועה, כמו"כ אין קורלציה למצבי הרגשי זה יכול לתפוס אותי בימים הכי טובים ושמחים ובימים קשים באותה מידה. יש עיצה?

טיפול בהרטבת לילה במבוגר זו תורה בפני עצמה. ממליץ לבצע בירורים תפקודיים . רופא להרטבות . ניתן לפנות אלי 0508811867 או ל097454684

מנהל פורום הרטבת לילה