הרטבת לילה בגיל 7

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

08/01/2015 | 14:35 | מאת: מיכל

שלום וברכה, יש לי בן מתוק בן שבע הקטן במשפחה מבין שלושה. הילד עדיין מרטיב בלילה וזה לאחר שהיינו בתהליך טיפולי אצל ד"ר קושניר שלא עזר כלל. מה עוד ניתן ניתן לעשות למעט בטיפול תרופתי שממנו אנחנו נמנעים כרגע. אודה לתשובתך. בברכה, מיכל.

להרטבת לילה מספר רב של גורמים. היום לא מקובל לתת לכולם פעמונית ללא בדיקה. הטיפול בפעמונית לא עוזר ב 100% טיפול מכוון יצליח באחוזים גדולים יותר. הבירור קל ולא פולשני. ממליץ לבצע בירור ורק אז לטפל בכבוד רב פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה