קשיים בגמילת לילה - ילדה בת 2 ו-10 חודשים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

30/11/2014 | 15:40 | מאת: אמא

הבת שלי עוד חודשיים בת שלוש וגמולה כבר כמעט שנה ביום. לא הסכימה להוריד חיתול בלילה עד שלפני בערך 10 ימים החליטה מיוזמתה שלא רוצה יותר חיתול בלילה. אבל מאז שהיא ישנה בלי חיתול היא מפספסת קבוע לפחות פעם (ולפעמים פעמיים) בלילה ואפילו לא מתעוררת מזה....פשוט ישנה חזק מאוד ונראית אדישה לגמרי לנושא. הצעתי לה להחזיר את החיתול בלילה אבל היא לא הסכימה? חוץ מלהתעזר בסבלנות - יש עוד משהו לעשות???

לאחר בירור רצוי להמתין לא ממליץ להתחיל טיפול יזום. ניתן לאחר בירור לשקול פעמונית זה רק מאד מוקדם.

מנהל פורום הרטבת לילה