בן 7.5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

05/11/2014 | 18:07 | מאת: איה

בני בן 7.5 ומרטיב לעיתים בלילה בשכיחות לא קבועה- לעיתים פעם בשבוע, פעמיים ולעיתים פעם בשבועיים. למי לפנות על מנת לבצע בדיקות רפואיות של השלפוחית, כליות, בדיקת דם ומה האפשרויות מלבד פעמונית או תרופות, כי חלק מהרופאים שהתייעצתי איתם שללו את יעילות הפעמונית בשבילו.

19/11/2014 | 18:05 | מאת: '

ממליץ לבצע בירור לא מקובל לשלול לפני שמבצעים תפקוד שלפוחית שתן. יש לבצע בירור לא פולשני אכ להמליץ על טיפול.

19/11/2014 | 18:06 | מאת: א

ממליץ לבצע בירור לא מקובל לשלול לפני שמבצעים תפקוד שלפוחית שתן. יש לבצע בירור לא פולשני אכ להמליץ על טיפול.

19/11/2014 | 19:43 | מאת: איה

רופא הילדים טוען שאין צורך בבדיקות שלפוחית השתן , אלא אם היה מרטיב כל לילה ואז זה היה מרמז על בעיה כלשהי בשלפוחית.מה דעתך בנדון?

רצוי לברר את הגורם להרטבה ולברר את אופן הטיפול לפי הבירור ניתן להחליט על סוג טיפול פרופ פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה