הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

02/11/2014 | 20:36 | מאת: אמא

שלום וברכה. בני בן ה7 עדיין מרטיב במיטה. רציתי לדעת יש תרופה ששמעתי שמייבשת את השתן לפני השינה. זה מומלץ? ובכלל, ישנם עוד שיטות לטיפול בהרטבת לילה???

19/11/2014 | 18:00 | מאת: e

יש תרופה מינרין יש תרופות רבות לטיפול בהרטבה מה לתת יש לברר את הגורם כי יש מספר גורמים ל הרטבה לאחר בירור ניתן לטפל ביעילות רבה יותר.

19/11/2014 | 18:04 | מאת: א

שעה: 18:00יש תרופה מינרין יש תרופות רבות לטיפול בהרטבה מה לתת יש לברר את הגורם כי יש מספר גורמים ל הרטבה לאחר בירור ניתן לטפל ביעילות רבה יותר

מנהל פורום הרטבת לילה