הרטבת לילה-גיל 4

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

02/11/2014 | 12:09 | מאת: דיתי

שלום לכל מען דבעי :) ביתי בת ה-4 גמולת יום מגיל שנתיים וקצת. אולם בלילה עדיין מרטיבה, לעיתים אפילו 3 פעמים. הבנתי כי ישנו הורמון האחראי לעצירת השתן בשלפוחית/בכליות והוא מבשיל בין גיל 4-6. האם זה נכון? האם לדעתכם זוהי בעיה או שמה דבר תקין ועד גיל 6 אין לי מה להתעסק בזה? תודה על התשובה !

19/11/2014 | 18:02 | מאת: /

שלום יש הורמון שעוצר יצור שתן בגיל 4 לא מקובל להתחיל בטיפול ממליץ להמתין עם התחלת טיפול ההורמון לא משפיע על שלפוחית שתן.

שלום יש הורמון שעוצר יצור שתן בגיל 4 לא מקובל להתחיל בטיפול ממליץ להמתין עם התחלת טיפול ההורמון לא משפיע על שלפוחית שתן

19/11/2014 | 20:38 | מאת: דיתי

תודה. עד איזה גיל מקובל לחכות עד פניה לטיפול?

מנהל פורום הרטבת לילה