האם גמילת לילה מתרחשת מעצמה אצל ילדים גמולים ביום?

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

13/10/2014 | 13:37 | מאת: אמא

הבת שלי בת 2 ו-8 חודשים וגמולה במשך היום כבר יותר מחצי שנה. אני משוחחת איתה על גמילת לילה כבר כחודש והיא טוענת בלהט כל בוקר ש"לא ברח לה" אבל החיתול בד"כ ממש מלא שתן. כדאי אולי לציין שהיא ישנה מאוד מאוד חזק. לכן אני לא יודעת אם בכלל להתחיל גמילת לילה כי קראתי שזו גמילה ספונטנית שמתרחשת מעצמה אצל ילד שמוכן לה... להתחיל גמילת לילה יזומה או לחכות לחיתולים יבשים?

מדובר בתינוקת צעירה צריך להמתין מקווה שתגיע לגמילה ללא טיפול.

14/10/2014 | 09:12 | מאת: אמא

השאלה היא האם לחכות ולהשאיר את החיתול בלילה (כאמור כבר גמולה לגמרי ביום) או להוריד את החיתול?

מנהל פורום הרטבת לילה