הרטבת יום בבן 5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

13/10/2014 | 10:41 | מאת: נועה

שלום, בני בן חמש. מעולם לא הפסיק להרטיב במשך היום. היו תקופות שהיה מרטיב פעמיים שלוש בשבוע אבל למשך פרק זמן שלא עלה על חודש. בשאר הזמן, מרטיב כמה פעמים ביום. הענין הוא שהוא בכלל לא הולך לשרותים מיוזמתו. אולי פעמיים בשבוע. בשאר הזמן פשוט עושה בתחתונים ואפילו לא מבקש להחליף. זה כאילו לא מפריע לו. בלילה הוא גמול מזה כשנה. לעיתים נדירות מאוד בורח לו קצת (אחת לכמה חודשים). אציין שבני הוא ילד מקובל חברתית, פעיל ושמח. כששואלים אותו למה לא הלך לשרותים, הוא אומר שהוא לא שם לב שברח לו הפיפי. לפני כשנה בצענו לו אולטראסאונד דרכי שתן שיצא תקין. לגבי צואה, בדרך כלל הרוטינה שלו היא לשבת בשרותים לפני המקלחת בערב ואז הוא עושה קקי. אם הוא צריך במשך היום, או אם אנחנו בערב לא בבית, הוא יתאפק גם על קקי ובסוף יעשה בתחתונים. אנחנו לא יודעים מאיפה להתחיל לטפל בבעיה. אשמח להכוונה. תודה רבה, נועה

רצוי להיבדק על ידי נפרולוג או אורולוג על מנת לבצע בירור ראשוני ולהתחיל בטיפול מתאים.

מנהל פורום הרטבת לילה