הרטבה ביום...

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

20/09/2014 | 20:24 | מאת: ליטל

לילה טוב,יש לי ילד בן שנתיים ושבעה חודשיים הוא גמול כבר 7 חודשיים ביום..בלילה רק חודש ימים...ביום יש המון הרטבות ..ורק אחרי שהוא מרטיב הוא אומר לי שהוא צריך לפיפי(לציין שלא תמיד לפעמיים מספיק ללכת לשירותים)לעומת הלילה שהוא בכלל לא מרטיב והוא אפילו מתעורר ומעיר אותי שאני ייקח אותו לשירותים..מה עליי לעשות כדי שיפסיק תהרטבה ביום??(כמובן שאני מסבירה ואומרת לו שהוא צריך לשירותים שיגיד לי).!!אשמח אולי להכוונה כלשהי..תודה..

שלום הילד צריך לעבור בדיקה על מנת לשלול בעיה רפואית לפי תוצאות ניתן לעזור לו. פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה