גמילה נמשכת

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

17/06/2014 | 12:22 | מאת: לי

בני עוד כחודשיים בן 5 במשך כשנתיים מנסים לגמול לעשות קקי בשירותים הוא אינו חרד מהשירותים ואינו סובל מעצירות הוא ילד שמבין שצריך לעשות כול הזמן מסבירים לו שיש צריך לעשות אבל בכול זאת הוא בורח לצד בלי שנראה ופשוט עושה בתחתונים בכול במקום כולל בגן =וזה לא מפריע בכלל באחד הפורומים קראתי שיכול להיות שיש חוסר שליטה ביצא הקקי ? (הוא יושב בשירותים אבל 3 דקות )

יש לטפל בנושא על ידי קביעת יציאות בשעות בוקר והדבר כנראה יסתדר.

22/06/2014 | 19:43 | מאת: י

הבן שלי בן ארבע וחי ילד חכם ומבין ותמיד בורח ועושה בצד וכך גם בגן ואינו חרד משרותים אבל משום מה היום הייתי אצל רופא גסטרו מומחה ששלל שיש לו בעייה רפואית ופי הטבעת והסוגרים תקינים.. אם תהיה תשובה אשמח לדעת,ממש מתסכל ומייאש תודהההה

מנהל פורום הרטבת לילה