הרטבת לילה לבן 8

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

31/05/2014 | 11:11 | מאת: מיכל

בני בן 8 ומרטיב כמעט כל לילה מאז ומתמיד. לא ביצענו אף פעם בדיקות רפואיות בנושא, למעט בדיקת שתן. גם בעלי הרטיב עד גיל מאוחר. ניסינו טיפול בפעמונית שלא צלח. רופאת הילדים המליצה להתחיל טיפול תרופתי. אני חוששת ממתן תרופות באופן קבוע ומתופעות לוואי. האם כדאי להתחיל טיפול בליווי רופאת הילדים או ללכת לאורולוג? לאחרונה ישנם מספר לילות יבשים במהלך השבוע, אבל עדיין מרבית הלילות מרטויב. האם יכול להצביע על מגמת שיפור וכדאי לדחות את הטיפול לאחר הקיץ? תודה על התייחסותך, מיכל

רצוי לבצע בירור רפואי. הבירור ישפר את תוצאות הטיפול הרפואי. הרטבת לילה נגרמת ממספר גורמים וחשוב לטפל בגורם להרטבה בהרטבות יש סיפור משפחתי. בכבוד רב פרופ פומרנץ 097454684

מנהל פורום הרטבת לילה