בן 8 מרטיב כל לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

26/05/2014 | 01:07 | מאת: אירית

שלום לך פרופ' פומרנץ בני מרטיב כל לילה ובאופן מפתיע כשנטל קונצרטה הפסיק להרטיב.לצערנו התרופה לא פעלה בהיבט של הADHD ועברנו לסטרטרה מזה כחודשיים.מאז המעבר לתרופה החדשה חזר להרטיב כל לילה.בעבר טופלנו תרופתית אצלך אולם הילד היה מתעורר באמצע הלילה מבולבול או בוכה סתם .הפסקתי את הטיפול.האם השילוב של סטרטרה וכדורים נגד הרטבת לילה משתלבים ביחד?מה יהיה..כל חייו ייקח כדורים נגד הרטבת לילה? תודה על זמנך....מיואשת (יש לי תאומות בנות 6-אחת נגמלה יפה בלילה וחזרה לאחרונה להרטיב כל לילה והאחרת מרטיבה כל לילה...)

הרטבת לילה נגרמת ממספר גורמים בילדים עם הפרעות קשב הטיפול ארוך יותר. רצוי לבצע בירור לפני טיפול. טיפול נכון / מתאים יעזור לו להגמל. פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה