מומחים להרטבה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

03/04/2014 | 10:25 | מאת: יעקב

ברצוני לשאול מה סוג ההתמחות של רופא שמטפל בהרטבת לילה . התייעצתי בעבר עם רופא כרוג שניתח את בני ועם דר' קושניר ( שנה ניסיתי את הפעמונית ללא הצלחה ) כרגע אני לא יודעת לאיזה מומחה לפנות . אנחנו גרים בדרום ושייכים לקופח לאומית המציעה לנו רק את דר' קושניר

הטיפול מתבצע על ידי רופאים מומחים בנפרולוגיה ילדים ואורולוגיה ילדים. הטיפול על ידי פסיכולוגים / לא מקובל. אני בטוח שלא קיבלתם טיפול פסיכולוגי- שיחות (פסיכולוג מדבר) אני יודע שקיבלתם טיפול בפעמונית- ניתן לקנות פעמונית ב 300 שקל - ואמרו להמשיך בטיפול. היום מקובל לבדוק תפקוד שלפוחית ועוד. פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה