הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

22/02/2014 | 16:49 | מאת: אסף

שלום הבת שלי בגיל שנתיים ו10 חודשים לפני כ3 שבועות החזרנו לה תחתוני לילה . ביום היא גמולה לחלוטין אך בלילה היא הייתה מפספסת כ3 פעמים בלילה . היא קמה בבוקר כאשר החיתול מלא. אני מבין שצריך לחכות עד שהיא תקום עם חיתול יבש, האם יש זמן מוגדר שמעבר לכך זה מצריך התערבות? והאם יש משהו שאפשר לעשות כדי לעזור לה ? תודה רבה

בגיל זה לא מקובל לטפל אקטיבית להקטין בשתית לילה מתן שתן לפני שינה ולהמתין הפסקת הרטבה ספונטנית בגיל זה ללא טיפול גבוה

מנהל פורום הרטבת לילה