מושב

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

16/02/2014 | 15:06 | מאת: סמדר-הרטבה בגיל 11

בני בן 11 ועדיין מראיב במיטה לפחות פעמיים בשבוע,עשינו בדיקות רפואיות והכל תקין,טופל לפני שנתיים עם מזרון מצפצף ועדיין מרטיב במיטה,האם להילחץ מהמצב?.כמה סטטיסטית סובלים מהפרעה כזו?.אמרו לנו שזה סוג של הפרעת קשב ,אודה ליעוץ בהמשך טיפול ומה עוד אפשר לעשות?

הטיפול במיזרון מצפצף / בתוספת פאולה - לא יעזור בכל מקרה. הרטבת לילה נגרמת ממספר רב של גורמים ולא לכולם הפתרון הוא זמזם. ממליץ לברר ולטפל בהתאם לבעיה. בכבוד רב פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה