שנתיים וחצי שהיא עדיין מרטיבה...

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

04/02/2014 | 21:11 | מאת: אפרת

שלום, ביתי בת החמש וחצי מרטיבה כבר שנתיים וחצי כל לילה (בלי שום סיבה שנראית לעין). היא ילדה בוגרת מאוד ומתוסכלת מהתופעה. מדברת עליה ולא שולטת בה. לא ראינו לנכון לטפל עד כה. חשבנו שיעבור לבד אך זה לא קורה. האם נכון לטפל או להתעלם שיעבור לבד? מהי שיטת הטיפול היעילה ביותר בעניך? תודה רבה מראש.

הרטבת לילה נגרמת על ידי מספר גורמים. הגורמים להרטבת לילה תפקוד שלפוחתי לקוי יצור שתן מוגבר ועוד. רצוי לבצע בירור לפני טיפול יש מספר טיפולים. רצוי להתאים טיפול לפי הגורמים פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה