הרטבה לילית ללא כל נסיון גמילה גיל 7.5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

15/01/2014 | 18:53 | מאת: אמא א

דר שלום רב! חשבתי לעצמי שזה יפתר לבד ושזה רק ענין של בשלות אך ככל שחולף הזמן אני מבינה שאני צריכה לטפל בענין ההרטבה אך בני ישן מאד חזק ניסיתי אף פעם להעיר אותו ולא היה לו שמץ של מושג מי אני איפה הוא ומה אני רוצה כלל מחייו. לא חזרתי על זה גם שתן הוא לא נתן . ברצוני להבין יש סיכוי סביר שהוא כלל לא ישמע שום פעמון הוא ישן חזקקקק אז איך בכל זאת אפשר לעזור לו במקרה ולא ישמע כפי שאני סבורה שיקרה האם יש תוכנית מגירה נוספת והאם אתה ממליץ על תרופה ? הוא מרטיב בלילה אני סבורה אפילו פעמיים בשקט.דבר שני מה עלי לומר לו על מנת שלא יגרם לו מהנושא הנל כל בעיות רגשיות איך לחזק אותו?

הרטבת לילה דורשת בירורר לגורם להרטבה ממליץ לפנות לרופא מומחה בנושא. לבצע בירורר מתאים בהמשך לבצע טיפול. פעמונית לא בטוח שתעזור לו.

מנהל פורום הרטבת לילה