בת בגיל שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

23/12/2013 | 18:06 | מאת: אסף

שלום רב ביתי בת שנתיים וחצי , התחילה גמילה לפני כחצי שנה , הכל נעשה בהדרגתיות , כיום מידי פעם עדיין בורח לה במהלך היום אך כל לילה בורח ומידי פעם אפילו פעמיים. אנחנו משתדלים לא להזכיר לה ללכת לשירותים במהלך היום. רציתי לדעת האם יש דרך שבה אנחנו יכולים לעזור לה ? ודבר נוסף בלילה לרוב לפני שבורח לה היא זזה ובוכה במיטה מתוך שינה , האם לקחת אותה לשירותים או להעיר אותה? תודה רבה

לשלול תולעם לבצע בדיקת שתן כללית תרבית . בגיל זה יש להחליט על החזרת חיתול לילה ולתרגל יום. פרופ פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה