הרטבת לילה אצל ילדה בת 8.5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

28/10/2013 | 11:54 | מאת: גילה

שלום רב, ביתי בת ה-8.5 מרטיבה מדי לילה. אם אני מעירה אותה בסביבות 11 בלילה לשרותים היא לרוב לא מרטיבה. הבעיה היא שהיא מתנגדת לקום בשעה זו לשרותים, היא גם מתאפקת בשעות היום, ניסיתי להרגיל אותה כל שעתיים ללכת לשרותים ולא לשתות שעתיים לפני השינה אך אין לי שיתוף פעולה. לאחרונה התייאשתי מהמלחמות בלהעיר בלילה והתחלתי לשים לה תחתוני לילה וזה מוצא חן בעיניה. יש לי תחושה שפשוט לא בא לה להיות יבשה והיא מזלזלת ולכן מרטיבה. מה ניתן לעשות? אם אין שיתוף פעולה מספיק מצידה...

ממליץ לבצע בירור לילדה בעיה בשלפוחית שתן כנראה מומלץ להשלים בירור פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה