רגרסיה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

08/10/2013 | 08:16 | מאת: יעל

שלום פרופ' פומרנץ, בתי בת 3 וחצי ונגמלה לפני כשנתיים מחיתולים ביום ולפני כחצי שנה מחיתולים בלילה. כל תהליך הגמילה שלה היה קל יחסית. לאחרונה, מאז סיום הגן הפרטי שלה בחופש הגדול (בערך לפני חודש) היא החלה להרטיב בלילה. בחופש הגדול נתנו לה לישון עד מאוחר וחשבתי שאולי זה מסביר את הענין. בנוסף, היא החלה ללמוד בגן חדש בתחילת השנה, כך שלמרות שהיא עכשיו הולכת לישון בשנה הרגילה שלה ולא מאוחר, היא עדיין מרטיבה. במהלך היום הכל בסדר והיא לא מרטיבה. האם זו רגרסיה זמנית (יש לציין שהיא כל יום מרטיבה בלילה ואפילו פעמיים או יותר במהלך הלילה) ופשוט לחכות שזה יגמר? האם יש איזו פעולה, כמו פרסים, שכדאי לעשות עבורה? תודה מראש על התשובה.

ממליץ לשלולל דרך רופא מטפל היפרקלצוריה ממליץ לשלולל זיהום. ולאחר מכן להחליט על טיפול.

מנהל פורום הרטבת לילה