הרטבת לילה בגיל חמש וחצי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

01/10/2013 | 12:25 | מאת: אורטל

בני נגמל מטיטולים בגיל 3 - גמילת יום. כיוון שהיה ישן איתנו במיטה לא הורדנו לו את הטיטול בלילה. לפני כחודשיים הוא עבר סוף סוף למיטתו וגם הטיטול ירד. מאז הוא מרטיב בלילה (כמות נדיבה ביותר) בערך פעם -פעמיים בשבוע . מה עליי לעשות? האם להתחיל טיפול ? יש המלצות? תודה.

הרטבת לילה נגרמת ממספר גורמים הפרעה ביקיצה שלפוחית לא תקינה בתפקודה ויצור שתן מוגבר. רצוי לברר לפני טיפול. בהמשך להתחיל בטיפול לפי הגורם. בכבוד רב פרופ' פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה