גמילת לילה אצל בת 3

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

30/09/2013 | 13:42 | מאת: ליאת

בתי בת 3. גמולה ביום מגיל שנתיים וחצי. היא נגמלה מחיתולים בלילה לפני חודשיים אך עדיין מידי פעם (כל 4-6 ימים) היא קמה רטובה. היא בעצם לא מצליחה לשמור על רצף יבש של שבוע. תמיד ביום החמישי או השישי היא קמה רטובה ואז שוב 5 ימים יבשים ובשישי רטוב. זה אמור להסתדר בסופו של דבר? יש משהו שאני יכולה לעשות? תודה.

הרטבת לילה בגיל זה קימת באחוזים גבוהים. רצוי להמתין עם התחלת טיפול תרופתי או כל טיפול אחר. חלק גדול משליטה על מתן שתן ספונטניות מתרחשות בגיל זה.

מנהל פורום הרטבת לילה