הרטבת לילה - בירור

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

28/08/2013 | 19:43 | מאת: מחפשת תשובה

שלום, קראתי באחת התשובות שלך פה בפורום שכתבת שעמ"נ לטפל בבעיית הרטבת לילה יש קודם לאבחן ממה נובעת (הגיוני... כמו בכל בעיה רפואית...) השאלה היא כיצד? ע"י מה? בדיקת שתן? אולטרסאונד כלשהו? טסטים למיניהם? (בני בן חמש וחצי מרטיב כל לילה מספר פעמים ואינו מתעורר מזה ברוב הפעמים קיבלתי המלצה למינרין אבל לפני שאני מתחילה טיפול אני רוצה לדעת שזה הטיפול המתאים...) אשמח למידע כללי על שיטות האיבחון. תודה.

הרטבת לילה. בשלב ראשון הבירורר לא פולשני ואו חודרני. בבירורר בודקים תפקוד שלפוחית , יצור שתן לילה. ואפשריות טיפול. בכבוד רב פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה