בת 4.5 לא נגמלת מהרטבה בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

27/08/2013 | 21:53 | מאת: עופרה

יש לי תאומות בגיל 4.5 אחת מהן נגמלה בגיל שנתיים ובבת אחת, והשניה לסירוגין הפסיקה מדי פעם, לפעמים במשך 5 לילות לא הרטיבה ואחרי זה חוזרת הרטבה רצופה, ניסינו לעודד אותה בכמה דרכים והסברים ולא מצליחה מבקשת את עזרתך. תודה

רצוי לברר לפני התחלת טיפול . ממליץ לבצע בירורר לפי תוצאות להחליט על המתנה או התחלת טיפול . פרופ פומרנץ 098621860

15/09/2013 | 11:27 | מאת: עופרה

שלום, לא הבנתי מול מי אני צריכה לברר מה לעשות לגבי ההרטבה? אם ובמידה וצריך טיפול.

מנהל פורום הרטבת לילה