הרטבה ביום + לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

23/07/2013 | 08:48 | מאת: ליאת לנדאו

שלום רב, הבן שלי היום בן 5. שהיה קטן בן 3 סבל מהרטבה עקב ליקוי בשלפוחית השתן. שמנו לו שעון רוטט שיזכיר לו ללכת לשירותים באמצע היום ובלילה היה ישב. בסביבות גיל 4 הכל הסתדר. היום הוא בן 5 ובימים אחרונין הוא מתעורר בלילה רטוב מפיפי וגם בורח לו באמצע היום....מה זה יכול להיות? שוב פעם תפקוד לקוי של השלפוחית? יכול להיות שחזרה הבעיה?

הרטבת לילה נגרמת משילוב של הפרעה ביקיצה תפקוד שלפוחית לא תקין ויצור שתן מוגבר. מומלץ לברר את הגורם.לפי הסיפור לילד בעיה בשלפוחית השתן. ניתן לבצע זאת במרפאות הרטבה שמנוהלות על ידי רופאים פרופ פומרנץ 09-8621860

מנהל פורום הרטבת לילה