הרטבה רציפה בגיל 10

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

13/07/2013 | 10:24 | מאת: Dvashy

שלום - ילדתי בת 10, מרטיבה בכל לילה - לא היתה הפסקה בהרטבה מגיל 0. ביום יום - גמולה לחלוטין ומוציאה צרכים סדירים בשעות היממה. השינה חזקה מאוד ולא מתעוררת גם כשניסינו את שיטת הפעמון - פשוט לא התעוררה. כשאני מצליח - אני מוציא אותה פעמיים בלילה לשירותים ואז קמה יבשה. גם כשמטילה מימיה לפני השינה - ולא שותה לפני כן - שעה אחרי שנרדמת - מרטיבה סקרן ומאוד רוצה לדעת מה עלי לעשות? תודה

הרטבת לילה נגרמת משילוב של הפרעה ביקיצה תפקוד שלפוחית לא תקין ויצור שתן מוגבר. מומלץ לברר את הגורם. ניתן לבצע זאת במרפאות הרטבה שמנוהלות על ידי רופאים פרופ פומרנץ 09-8621860

מנהל פורום הרטבת לילה