גמילה בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

12/06/2013 | 18:18 | מאת: אאא

בתי בת שנתיים ותשע חודשים כשבועיים כבר גמולה ביום וכל היום היא ללא טיטול ,כעת אנחנו רוצים להתחיל גמילה בלילה שאלתי היא איך מתחילים לעשות זאת כי הרי בלילה ילדים לא מרגישים מתוך שינה שיש להם שתן והם ימשיכו לעשות האם צריך להעיר אותם בלילה ולקחת אותם לשרותים כי הרי זה יקלקל את שנתם, בקיצור צריכה תשובה איך מתחילים לגמול בלילה? בתודה מראש.

מוקדם להתחיל גמילת לילה. ניתן לברר במרפאות - אך זה מוקדם ממליץ להמתן יקיצת לילה לא תפריע לגמילה. הקטנת שתיה בלילה תקטין את התופעה. פרופ פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה