גמילת לילה - בת שנה ו 10

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

12/06/2013 | 16:42 | מאת: אמאלולו

ביתי בת שנה ועשר. נגמלה ביום ובשנת הצהריים לפני חודשיים. מפספסת במהלך היום לעיתים נדירות מאוד. אחרי שבמשך הזמן הזה כבר ביקשה במהלך הלילה ללכת לשרותים, וקמה כשני שליש מהלילות יבשה , וכמובן נאבקה כל ערב בעת ההחתלה לפני השינה, החלטנו להסיר לה את החיתול גם במהלך הלילה. אנחנו לוקחים אותה לשרותים לקראת חצות כל יום. עדיין בשליש מהלילות היא קמה רטובה בבוקר. במהלך הלילה לא נראה שזה מפריע לה וגם בבוקר היא לא מראה איזושהי תגובה לרטיבות. איך להגיב לזה? איך לקדם אותה? האם הורדנו לה את החיתול מוקדם מדי בלילה?

מוקדם להתחיל טיפול אקטיבי. ניתן להתחיל בירור. מומלץ להמתין בגיל כה צעיר. פרופ פומרנץ

10/07/2013 | 19:15 | מאת: ערן

תרשי לי לספר לך על מוצר שרכשתי ותוך חודש ושבוע גמלנו את הבן שלנו(בן 6)מבעיית ההרטבה בקלות רבה יחסית. המוצר נקרא אזעקת הרטבה DRYEASY (מצאתי בפייסבוק)הוא מצפצף ברגע שהילד מרטיב ואני היתי לוקח אותו לשירותים להמשיך להשתין למרות שכבר הרטיב.אחרי שלושה שבועות ההרטבה התחילה לרדת(לילה כן לילה לא) אחרי חודש ושבוע בדיוק ההרטבה נפסקה לחלוטין!היום אחרי חודש של יובש אני מרשה לעצמי להמליץ בחום. פשוט ויעיל! בהצלחה לכולכם...

מנהל פורום הרטבת לילה