גמילה ממושכת והרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

30/01/2013 | 21:04 | מאת: מורן

שלום, בתי החליטה בגיל שנתיים ו3 חודשים לערך שהיא רוצה להוריד את הטיטול אחרי נידנודים והתייעצות עם הגננת ולמרות שלא חשבתי שהיא מוכנה נכנעתי לבקשה, היו פיספוסים והחזקתי את עצמי לא להשבר ולהחזיר את הטיטול. הייתי צריכה תקופה לשאול ולהזכיר אם היא צריכה שירותים עד שהתחילה להשתלט על הפיפי וללא הצלחה עם הקקי, החלטתי לשחרר ונתתי לה לבקש לבד וכמובן שהיו פספפוסים עד שהגננת הציעה רק לחזק ולומר שאני סומכת עליה אחרי 5 חודשים היא מבקשת פיפי, קקי היא עדיין מתחילה בתחתון ולעיתים גן מסיימת ורק אז אומרת שיש לה קקי ובשבוע האחרון אחרי תחנונים מרובים בשל אי שליטה ביום הורדתי את התחתון חיטול וכל לילה היא מפספסת הגמילה מאוד קשה ומייאשת שכבר אני לא יודעת איך להגיב על הקקי שמתפספס ביום ועל הפיפי בלילות (והכביסות :) ) האם להחזיר את החיטול בלילה איך להגיב על פספוס ואיך לעזור לה להגמל??? ולי כמובן זה מאוד יעזור.תודה, מורן.

30/01/2013 | 21:13 | מאת: מורן

אז למקרה שלא הייתי ברורה היא "גמולה" 5 חודשים לא שולטת על קקי ביום ועל פיפי בלילה והיום היא בת שנתיים ושמונה חודשים יש לציין שבשנת הצהרים היא ישנה ולא מרטיבה..

מנהל פורום הרטבת לילה