הרטבה בלילה - ילד בן 3

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

23/12/2012 | 12:44 | מאת: מישהי

שלום רב, בני בן שלוש וגמול מזה שמונה תשעה חודשים. מההתחלה הורדנו חיתול גם בלילה. בחודשים הראשונים זה היה נפלא, הוא ישן עד הבוקר ללא כל פספוס. בספטמבר עם תחילתו של גן חדש הוא התחיל להרטיב בלילה, התחלנו להעיר אותו פעם בלילה על מנת למנוע את ההרטבה וזה עבד די טוב. מאז ניסינו פעמים רבות להפסיק להעיר אותו, אלא שמאז או שהוא עושה במיטה מה שקורה לא מעט או שקם פעמים רבות בלילה לשירותים. חשבנו להחזיר חיתול גמילה ללילה, האם זה נכון אחרי תקופה כ"כ ארוכה? (ניסינו אתמול לשכנע אותו לשים חיתול גמילה לפני השינה אבל אחרי שסוף סוף הסכים ללבוש אותו הוא פרץ בבכי וביקש להוריד ולהחזיר תחתונים רגילים). בנתיים אנחנו ממשיכים להעיר אותו בלילה, מה נכון לעשות במקרה הזה? רב תודות!

שלום. לשלול בעיה בשלפוחית שתן - רופא מטפל או לפנות לרופא מקצועי. ניתן לבצע יקיצת לילה / הגבלה בשתיה לפני שינה. בדיקות שתן. פרופ פומרנץ מנהל יחידת כליות ילדים, ומרפאת הרטבות לילה. 098621860 למרפאת הרטבה .

מנהל פורום הרטבת לילה