מדוע אתה מסתייג מטיפול מוקדם?

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

14/11/2012 | 10:24 | מאת: אמא

שלום רב, מעיון בפורום התרשמתי כי סביב גיל 3 עדיין אינך ממליץ על טיפול בהרטבת לילה. אשמח מאד אם תוכל לפרט מדוע. בתי בוגרת מאד לגילה ומעוניינת להיות יבשה. איננה מוכנה לחזור לחיתול בלילה בשום אופן!חשבתי לנסות את שיטת הפעמונית/זמזם. כאמור, אודה לך אם תוכל לפרט מדוע לדעתך לא כדאי. היות ואיננה מוכנה לשים חיתול, האם התחלת טיפול לא עדיפה מרטיבות במיטה עד הבוקר (איננה מתעוררת מכך)? האם יש שיטה מומלצת יותר מהזמזם? אציין כי עברה לפני מס חוד' סונר כליות ושתן עקב חשד לדלקת ויצא תקין. גם בדיקת שתן כללית תקינה. תודה רבה.

הספרות ממליצה על טיפול מאוחר יותר. הגמילה הספונטנית גבוה בגיל זה.

מנהל פורום הרטבת לילה