זמזם

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

13/11/2012 | 19:45 | מאת: אינה

שלום רב , בתי בת 8.5 מרטיבה בלילה , לאחר ניסיון לא מוצלח במינירין , רופאת הילדים אמרה שמומלץ לנסות את הזמזם\פעמונית , אך אני מתקשה למצוא את זה , בדקתי גם ביד שרה ואין איפה לאתר , אולי ידוע לך איפה ניתן להשיג ? תודה מראש

להזמין בחול או ניתן לקבל במסגרת טיפולית . עליות גבוהות נסי יד שרה מקום אחר

16/04/2013 | 00:19 | מאת: אנונימי

ניסיתי את מכשיר ה"דריי נייט", וכיום בני נגמל לחלוטין!!! הטיפול המקצועי והמסור בשילוב המכשיר המתקדם והאלחוטי הובילו אותנו להצלחה ! ממליץ בחום ! מספר הפלאפון שלהם: 0504123862

מנהל פורום הרטבת לילה