בן 3.5 חזר להרטיב כל לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

27/10/2012 | 14:23 | מאת: הילי

היי, בני בן 3.5 בשבועיים האחרונים מרטיב כל לילה ואף כמה פעמים בלילה (הוא לא שם לב בכלל שרטוב וממשיך לישון- רק אם אנחנו רואים- מחליפים הכל מתוך שינה- הוא לא מתעורר גם אז) אחרי שכבר היתה תקופה שהיה קם אפילו לבד והולך לעשות פיפי בשירותים ייחסתי את זה לכניסה לגן חדש (גן עיריה) , אף על פי שממש אוהב את הגן והגננת ואני יודעת שטוב לו שם.. אבל לא בטוחה כי חושבת שהתחיל אחכ.. (ביום יודע להתאפק, אף על פי שעד לא מזמן גם היה בורח לו לפעמים וגם עכשיו כשפתאום נגיד מגיע פעם ראשונה לבית של ילד, חבר- כל כך עסוק שיכול לברוח לו) לא יודעת מה לעשות לגבי הלילה, אנחנו בנתיים לא שמים לו שוב חיתול/חיתול תחתון כי נראה לי ממש לא לעניין ומוזר לחזור לחיתולים אחרי שכבר תקופה ארוכה לא היה.. מצד שני- זה להחליף בגדים ומצעים כל לילה ולפעמים פעמים שלוש בלילה.. וגם עוד מעט חורף.. בעלי מנסה לקחת אותו כמה שעות אחרי שנרדם לשירותים- ושם מתוך שינה עושה- אבל זה לאו דווקא מונע עוד פעם פיפי באותו לילה.. כמו כן, בעלי ואני עוד ששבוע נוסעים לחול ל-4 ימים והוא יישאר עם הסבתא- שלה בטוח יהיה קשה להחליף כל הזמן.. מה לעשות בנתיים? איך להתנהג/ לטפל? וכמו כן, האם יכול להיות שקשור לעובדה שהפסיק לישון צהרים (מאז נכנס לגן) ואולי ישן ממש עמוק? מתנצלת על אורך ההודעה, אשמח לתגובתכם ועצתכם, תודה, הילי.

לשלול דלקת בדרכי שתן לשלול היפרקלצוריה. בדיקה על ידי רופא. להחזיר חיתול - לחצי שנה.

מנהל פורום הרטבת לילה