בת 3.3מרטיבה בלילה לפחות פעם אחת ולעיתים אף פעמיים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

23/10/2012 | 14:55 | מאת: ענבר

בתנו בת 3.3 שנים. לפני כשנה נולד לה אחיה. לאחרונה אין לילה שלא עובר יבש. היא מרטיבה בין פעם לפעמיים בכל לילה. ניסינו להרימה לשירותים על מנת שתרוקן את השלפוחית שתן שלה ולא תרטיב במיטה אך זה לא ממש עבד, היו לילות שלאחר שהורדנו אותה לשירותים בכל זאת הרטיבה. כששוחחנו איתה על כך וציינו למשל שהלילה היא הרטיבה פעמיים ושאלנו מה זה אומר- אז היא ענתה שהיא חזרה להיות קטנה- אמרנו שהיא ממש לא קטנה ולהיפך שהיא גדולה ובוגרת אז היא אמרה שזה לא טוב, אמרנו שנכון זאנחנו מאוד היינו רוצים שהיא תקום יבשה, ושאם יש לה פיפי בלילה שתקרא לנו ונעזור לה ללכת לשירותים. אנו לא יודעים איך להמשיך מכאן, קראנו שטיפול בבעיה יכול להתחיל רק מגיל 4. נשמח לקבל את המלצתך.תודה!

מוקדם לטיפול יזום. בעתיד ניתן היה להתחיל בטיפול עם פעמונית אותה ניתן לקבל ביד שרה ללא תשלום.

מנהל פורום הרטבת לילה