גמילה מחיתול בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

20/10/2012 | 13:40 | מאת: אודליה

שלום רב , ביתי בת שלוש וכבר מזה שנה היא נגמלה מחיתול לגמרי במהלך היום (גמולה מגיל 1.11) אך לצערי מאחר והיא הייתה מרטיבה כל לילה עדיין לא הורדתי לה את הטיטול. האם לדעתך אני צריכה להוריד את הטיטול בלילה??? בנסיונותי בימים האחרונים היא מרטיבה מידי פעם. האם זה שהיא עדיין עם טיטול בלילה יכול לגרום לנזק כלשהוא?? אשמח לקבל תשובה תודה.

בגיל זה לא מקובל לטפל בתרופה או פעמונית. בעתיד ניתן לקבל ללא תשלום פעמונית מיד שרה. הרטבת לילה בשלב זה תופעה נפוצה חיתול לא יפריע במקרה זה.

מנהל פורום הרטבת לילה