התחלת גמילה מטיטולים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

12/09/2012 | 19:50 | מאת: ר

הבת שלי בת שנתיים היא התחילה כאשר נכנסים הביתה להוריד את הטיטול לא מוכנה להיות עם טיטול לאחר מכן היא סוחבת את הישבנון לשרותים אני פותחת לה את הישבנון היא עולה את המדרגה ואז נעצרת היא לא מוכנה לשבת על הישבנון פשוט מפחדת מהצעד הזה מה עליי לעשות? איך ארגיל אותה לשבת בישבנון בלי לפחד? וממה הם בדיוק מפחדים האם מהגובה שהם רואים בשרותים שיש "חור" ומים האם הם מפחדים ליפול לתוך המים?

רצוי להמתין בסבלנות בגיל זה ולא לכפות בכוח. רצוי לתת דוגמא אישית. זה יבוא.

מנהל פורום הרטבת לילה