היה "יבש" חזר להרטיב

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

25/08/2012 | 23:27 | מאת: אוסנת

בס"ד שלום רב, בני בן שנתיים ועשרה חודשיים ,בחודש מאי האחרון הסרנו את הטיטול לאחר שהרגשנו שהוא מוכן מה שהתברר כנכון הכל התנהל כרגיל עד לשבוע האחרון.. לפני כשבועיים סיים שנה במשפחתון ונכנס לקייטנה בת שבועיים השבוע הראשון עבר כרגיל ובשבוע האחרון הוא לא מספיק אפילו להגיע לשירותים ,מפספס בכיסא בכל מקום שהוא נמצא ישנם פיספוסים מדוע ישנה רגרסיה? איך אני אמורה להתנהל?

רצוי לשלול זיהום היפרקלצוריה. מומלץ לפנות לרופא ילדים. פרופ פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה