מינירין תוך כדי השינה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

31/07/2012 | 17:33 | מאת: אם מודאגת

ילדי בן 6 מתחיל עתה טיפול במינירין. ההנחיה שלא ישתה ויאכל שעתיים לפני השינה, משבשת את סדר היום המשפחתי בצורה קשה .האם ניתן לאכול ארוחת ערב כרגיל, להשכיבו לישון, ואז בחלוף השעתיים להעיר את הילד למציצת 2 הכדורים (פחות מדקה של מציצה) ? או אולי במשאף? תודה, זה חשוב לנו .

לא מקובל - יש להקפיד על הפסקת שתיה.

01/11/2012 | 13:34 | מאת: ענת כהן

שלום קראתי את דברייך ויש לי אותה בעיה איך פתרתם את נושא ארוחת הערב ? כי זה באמת בעיה שעתיים לפני שנה לא לשתות ולא לאכול אני חזרי אליי בתשובה?.....

מנהל פורום הרטבת לילה