הרטבת יום -ילד בן 8

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

04/06/2012 | 11:26 | מאת: עוזי

שלום לך, אנחנו מבקשים את עזרתך, יש לנו שלושה ילדים כשהאמצעי הוא בכיתה ב' והוא בן 8 ועד היום הוא מרטיב ביום. לפעמים הוא אפילו עושה את צרכיו במכנסיים. חשוב לציין כי בלילה הוא הולך לשירותים כשיש לו פיפי והוא קם יבש כל בוקר. לפעמים כשאנחנו מבקשים ממנו ללכת לשירותים הוא תמיד עונה לנו שאין לו פיפי אבל אחרי כמה זמן אנחנו רואים שהמכנסיים רטובות. לצערנו אנחנו תמיד נאלצים לשלוח אותו לביה"ס עם מכנסיים כהות כדי שילדים לא יראו שהוא עשה פיפי ויצחקו עליו. אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לנו.

דרוש בירור וטיפול בהמשך רצוי לבצע בירור לא פולשני בשלב ראשון נראה שיש שלפוחית לא יציבה ממליץ לטפל בהקדם. בכבוד רב פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה