הרטבת לילה בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

28/03/2012 | 09:57 | מאת: אלמוני

שלום, אני בן 22 וסבלתי מתופעה של הרטבת לילה מגיל 5-15 בערך משם התופעה נעלמה "זמנית" עד סוף השירות הצבאי שלי, [גיל 21] **יש לציין שגם לאימא שלי היו מקרים דומים בתדירות פחות אינטנסיבית עד גיל 20 ומשם זה נעלם לתמיד** לקראת סוף השירות הצבאי גיל 21] קרתה לי הרטבה אחת בבסיס הצלחתי להסתיר אותה, לאחר שבועיים קרתה עוד הרטבה בבית, ופחות מחודש אחרי עוד אחת, וניגשתי באופן פרטי לרופא ששלח אותי לבדיקת שתן שיצאה תקינה, ונתן לי מינירין ואמר לי לקחת את זה רק בלילות שבהם אני נמצא בסטרס אני צריך לקחת כדור, לא יצא לי להשתשמש בכדורים, ולאחר כמה חודשים קרתה עוד הרטבה ספונטנית לחלוטין.. השאלה שלי האם ניתן לטפל ולבדוק את הנושא גם בגיל הזה [כיום אני משוחרר], האם היו מקרים דומים לשלי שניגשו למרפאה או שלרוב אלה מקרים יותר קיצוניים? אני כבר אבוד עיצות וקשה לי להתרגל לרעיון שהתופעה לא תעבור לי שאלה נוספת אם אני ניגש לטיפול מה העלויות [אני בקופת חולים לאומית אם זה עוזר]?

הרטבה לעיתים רחוקות לא דורשת טיפול. במקרה שלך ההיתי מברר ומטפל בהמשך פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה