מטופל שלך בן 10

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

29/02/2012 | 10:13 | מאת: אמא של...

נתת לו למשך כמה חודשים נובטריפון במינון של כדור פעמיים ביום,,ירידה לכדור פעם ביום...ואז חצי כדור. עד שירד לחצי כדור היתה הפסקת הרטבה מלאה.מאז שירד לחצי כדור ההרטבה חזרה לסרוגין. לפני שלשה שבועות העברת אותו למינרין בערב...וההרטבה חוזרת. לא שותה 5 שעות לפני הכדור..למעט הרטבת הפה בקרחון קטן אחד. האם יתכן שצריך טיפול ריגשי במקביל? ומדוע הסוג הראשון של הכדור הצליח להפסיק את ההרטבה? מה עושים?

לדעתי לא צריך טיפול רגשי הכדור הראשון משפיע על שלפוחית השתן.

מנהל פורום הרטבת לילה