שאלה לגבי אגן כלייתי מורחב בעובר

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

26/02/2012 | 17:11 | מאת: אלה

שלום רב, אני בת 21, בריאה, חודש 4, בבדיקת סקירת מערכות נמצא לעובר שלי אגן כלייתי מורחב בילטרלית, הרחבה קלה כ-2-2.5 ס"מ, בדיקות חלבון עוברי תקינות סיכון לתסמונת דאון לפי הבדיקות 1/7900, האם יש מקום לבצע בדיקת מי שפיר? ולאיזה רופא כדאי לפנות עם התוצאות - נפרולוג ילדים או אורולוג ילדים? אני יודעת שזה לא הפורום המתאים אבל קיבלתי עליך המלצות אז רציתי לקבל חוות דעתך. תודה אלה

הרחבה של 2 סמ הרחבה קשה כנראה טעות לפנות לנפרולוג ילדים. זאת העבודה שלהם. בכבוד רב פרופ פומרנץ מנהל יחידת כליות ילדים, ומרפאת הרטבות לילה. 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה