הרטבה בלילה בן 4

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

05/01/2012 | 23:43 | מאת: יוסי

שלום רב בני בן 4 נגמל מחיתול בגיל שנתיים במהלך היום אין איתו בעיות למעט קושי ביציאה לעיתים רחוקות הבעיה שלנו איתו הינה הרטבת הלילה אנו לוקחים אותו בלילה לשירותי כל כ 3 שעות , במהלכם הוא מטפטף בשירותים, אך שחוזרים לקחת אותו בפעם הבאה מגלים שהוא הרטיב בכמויות. אנו מעודדים אותו רבות ולא נותנים לא להרגיש רע ואולם קשה לנו מאוד עם הנושא במיוחד שאחותו הגדול גמלה מחיתול ומהרטבה בגיל צעיר מאוד אודה לעזרה והכוונה לטיפול בנושא אשמח לקבל גם המלצה לרופא/מרפאה בצפון שיכולה לתת לנו ייעוץ בתחום תודה

לפני כל טיפול מומלץ לטפל בעצירות שתעזור בכל מקרה. ממליץ לטפל בעצירות. לבצע בדיקת רופא מכוונת לשלפוחית שתן. בכבוד רב פרופ פומרנץ נפרולוג ילדים.

מנהל פורום הרטבת לילה