הרטבת לילה לאחר תקופה יבשה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

19/12/2011 | 00:10 | מאת: אופיר

שלום בתי בת ה 3.5 היתה יבשה לגמרי בלילה במהלך 3-4 חודשים ובאמצע התקופה הורדנו לגמרי את החיתול. לפני כחודשיים חזרה להרטיב כל לילה - בשעות לא קבועות - בין חצות ל 4. בשבוע האחרון היא עושה פיפי 3 פעמים לפני השינה בהפרשים של 20 דקות (לפני אמבטיה, לפני סיפור, לפני כניסה למיטה) ובפעמיים הנוספות יוצא לה ממש מעט כך שאני די בטוח שהיא מתרוקנת לגמרי,. למרות שכשהפיפי בורח יוצאת לה כמות גדולה לדעתי. במהלך היום היא עושה בהפרשים של שעות בודדות. מה אפשר לעשות חוץ מזמזם ותחתון-חיתול ? תודה אופיר

לשלול גורם אורגני קלציאוריה , זיהום ועוד להעריך תפקוד שלפוחית השתן. פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה